Mo: 625 45 95 40 // Mail: info@lopdmontoliu.es // ES - CAT

RGPD

Reglament general de protecció de dades de caràcter personal

El reglament general de protecció de dades de la Unió Europea (UE) 679/2016 del parlament europeu de 27 de abril de 2016. Relatiu a la protecció de persones físiques en el que respecta el tractament de dades personals.

– En el moment en què es procedeix a la recollida de les dades personals, l’interessat ha de ser informat prèviament de manera expressa, precisa i inequívoca de, entre altres, l’existència d’un fitxer, de la possibilitat d’exercir els seus drets i del responsable del tractament.

Implantem i gestionem tot el necessari per al compliment obligatori de la nova RGPD i realitzem els tràmits necessaris i legals davant l’Agència de Protecció de Dades.


 


 

COM FUNCIONEM

Donant el millor servei als nostres clients a tota Espanya

1º PAS: ASSESSORAMENT

Des de LOPDMONTOLIU realitzem un primer contacte amb l’entitat per indicar-los els passos a seguir en seguretat i protocols legals (emails, web, factures, etc.).

2º PAS: TRAMITACIÓ

Des de LOPDMONTOLIU ens encarreguem de tot el tràmit necessari davant l’Agencia de Protecció de Dades, registre d’activitats, anàlisis de risc, evaluació d’impacte, entrega de contractes de confidencialitat, etc.

3º PAS: ENTREGA

Al cap de pocs dies LOPDMONTOLIU li lliurarà tots els documents legals necessaris perquè l’entitat no tingui cap contratemps.
SEMPRE ESTARÀ ASSESSORAT EN TOT EL QUE NECESSITI.

4º PAS: SEMPRE EN CONTACTE

Sempre estarà en contacte amb LOPDMONTOLIU per a qualsevol dubte o contratemps (contractes nous, rètols, etc.). Ha de saber que LOPDMONTOLIU sempre realitza qualsevol contracte de confidencialitat sense cap cost.

^