Mo: 625 45 95 40 // Mail: info@lopdmontoliu.es // ES - CAT

SERVEIS


 

RGPD

Implantem i gestionem tot el necessari per al compliment obligatori de la RGPD i realitzem els tràmits necessaris i legals davant l’Agència de Protecció de Dades.

LSSICE

Realitzem tots els tràmits i textos legals necessaris per al compliment de la LSSICE 34/02 (Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic).

AUDITORIA

LOPDMontoliu s’encarrega de realizar a les empreses o entitats, sempre i quan sigui necessari, les auditories requerides davant l’agencia de protecció de dades.

 


 

COM FUNCIONEM

Donant el millor servei als nostres clients a tota Espanya

1º PAS: ASSESSORAMENT

Des de LOPDMONTOLIU realitzem un primer contacte amb l’entitat per indicar-los els passos a seguir en seguretat i protocols legals (emails, web, factures, etc.).

2º PAS: TRAMITACIÓ

Des de LOPDMONTOLIU ens encarreguem de tot el tràmit necessari davant l’Agencia de Protecció de Dades, registre d’activitats, anàlisis de risc, evaluació d’impacte, entrega de contractes de confidencialitat, etc.

3º PAS: ENTREGA

Al cap de pocs dies LOPDMONTOLIU li lliurarà tots els documents legals necessaris perquè l’entitat no tingui cap contratemps.
SEMPRE ESTARÀ ASSESSORAT EN TOT EL QUE NECESSITI.

4º PAS: SEMPRE EN CONTACTE

Sempre estarà en contacte amb LOPDMONTOLIU per a qualsevol dubte o contratemps (contractes nous, rètols, etc.). Ha de saber que LOPDMONTOLIU sempre realitza qualsevol contracte de confidencialitat sense cap cost.

^