Tel: 972 28 42 47 - Mo: 625 45 95 40 // Mail: info@lopdmontoliu.es // ES - CAT

EMPRESA

LOPDMONTOLIU ÉS UNA EMPRESA AMB MÉS DE 10 ANYS D’EXPERIÈNCIA EN L’ÀMBIT LEGAL A LA LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES, IMPLANTANT A TOTES AQUELLES EMPRESES PÚBLIQUES, PRIVADES, AUTÒNOMS, ASSOCIACIONS, FUNDACIONS, COMUNITATS DE PROPIETARIS, ETC. EL CORRECTE FUNCIONAMENT I LEGALITAT SENSE PREOCUPACIONS NI MOLT ESFORÇ PER PART DE LES ENTITATS.

HAN DE SABER QUE LOPDMONTOLIU DISPOSA DE LA PROFESSIONALITAT ADEQUADA I SEGURA PER A LA CORRECTA SERIETAT, MOLTES EMPRESES ENS AVALEN.

 


 

COM FUNCIONEM

Donant el millor servei als nostres clients a tota Espanya

1º PAS: ASSESSORAMENT

Des de LOPDMONTOLIU realitzem un primer contacte amb l’entitat per indicar-los els passos a seguir en seguretat i protocols legals (emails, web, factures, etc.).

2º PAS: TRAMITACIÓ

Des de LOPDMONTOLIU ens encarreguem de tot el tràmit necessari davant l’Agencia de Protecció de Dades, registre d’activitats, anàlisis de risc, evaluació d’impacte, entrega de contractes de confidencialitat, etc.

3º PAS: ENTREGA

Al cap de pocs dies LOPDMONTOLIU li lliurarà tots els documents legals necessaris perquè l’entitat no tingui cap contratemps.
SEMPRE ESTARÀ ASSESSORAT EN TOT EL QUE NECESSITI.

4º PAS: SEMPRE EN CONTACTE

Sempre estarà en contacte amb LOPDMONTOLIU per a qualsevol dubte o contratemps (contractes nous, rètols, etc.). Ha de saber que LOPDMONTOLIU sempre realitza qualsevol contracte de confidencialitat sense cap cost.

^