Tel: 972 17 71 47 - Mo: 625 45 95 40 // Mail: info@lopdmontoliu.es // ES - CAT

LOPD A DISTANCIA

Lei de Protecció de Dades a distancia

Llei de protecció de dades en línia.
Realitzem tots els tràmits a distància per via telefònica, email o skype per implantar la LOPD a empreses d’altres províncies de l’estat espanyol, amb els tràmits assegurances i sense cost addicional per part de l’entitat.

D’aquesta manera si la seva empresa no està a prop dels nostres professionals, no serà un impediment per beneficiar dels nostres preus i serveis.

LOPD-a-distancia-amb-LOPDMONTOLIU

 


 

COMO FUNCIONEM

Donant el millor servei als nostres clients a tota Espanya

1º PAS: ASSESSORAMENT

Des de LOPDMONTOLIU realitzem un primer contacte amb l’entitat per indicar-los els passos a seguir en seguretat i protocols legals (emails, web, factures, etc.).

2º PAS: TRAMITACIÓ

Des de LOPDMONTOLIU ens encarreguem de tot el tràmit necessari davant l’Agència de Protecció de Dades, inscripció de fitxers, document de seguretat, lliurament de contractes de confidencialitat, rètols d’informació, etc.

3º PAS: ENTREGA

Al cap de pocs dies LOPDMONTOLIU li lliurarà tots els documents legals necessaris perquè l’entitat no tingui cap contratemps.
SEMPRE ESTARÀ ASSESSORAT EN TOT EL QUE NECESSITI.

4º PAS: SEMPRE EN CONTACTE

Sempre estarà en contacte amb LOPDMONTOLIU per a qualsevol dubte o contratemps (contractes nous, rètols, etc.). Ha de saber que LOPDMONTOLIU sempre realitza qualsevol contracte de confidencialitat sense cap cost.

^