Tel: 972 17 71 47 - Mo: 625 45 95 40 // Mail: info@lopdmontoliu.es // ES - CAT

AVÍS LEGAL

AVIS LEGAL I POLITICA DE PRIVACITAT

En compliment del Capítol II de la llei 34/2002, LSSICE, l’informem que la present pàgina web és propietat de LOPDMONTOLIU I SERVEIS SL domiciliada a C / Múrcia nº15 baixos, 17220, Sant Feliu de Guíxols, de GIRONA i amb CIF B55261804, inscrit en el registre mercantil, tom 3081, foli 206, secció fulla 59861 amb telèfon de contacte 625459540, i correu info@lopdmontoliu.es,
Als efectes del que preveu la Llei Orgànica de Protecció de Dades 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal LOPDMONTOLIU I SERVEIS SL, l’informa que les dades que voluntàriament ens facilita seran incorporades a un fitxer mixt de dades de caràcter personal, declarat a l’Agència de Protecció de dades, la finalitat del qual és la de realitzar les gestions comercials i administratives necessàries en la relació amb els clients o usuaris, LOPDMONTOLIU té implementades totes les mesures de seguretat establertes en el Reial Decret 1720 / 2007 de 21 de desembre.
El client o usuari garanteix la veracitat de les dades aportades i es compromet a comunicar qualsevol canvi que es produeixi en els mateixos
L’enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contactar i rebre informació sobre els productes i serveis de LOPDMONTOLIU I SERVEIS SL.
El no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades o avís legal, suposa la impossibilitat de subscriure, registrar o rebre informació dels productes i serveis de LOPDMONTOLIU I SERVEIS SL.
D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica de Protecció de Dades, 15/1999, de 13 de desembre, l’informem que podrà exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació dirigint-se a LOPDMONTOLIU, amb domicili en C / Múrcia nº15 baixos , 17220 Sant Feliu de Guíxols, GIRONA, enviant un email a info@lopdmontoliu.es indicant com Assumpte: “LOPD, Drets ARCO”, i adjuntant fotocòpia del seu DNI, tal com indica la llei.
Per exercir aquests drets, cal que vostè acrediti la seva personalitat mitjançant l’enviament de fotocòpia de Document Nacional d’Identitat o qualsevol altre mitjà vàlid en Dret.
LOPDMONTOLIU no realitzarà cessió de les seves dades a tercers. No obstant això, en el cas de ser cedits a alguna empresa es produiria una informació prèvia al lliurament, sol·licitant el consentiment exprés de l’afectat.

ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT

L’usuari o client declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de LOPDMONTOLIU en la forma i per a les finalitats indicades en l’ avís legal i Política de protecció de dades Personals.
Per tant, en utilitzar aquest formulari per contactar amb LOPDMONTOLIU, estic autoritzant expressament a la utilització de les meves dades per a l’enviament de comunicacions comercials, per qualsevol via (inclòs correu electrònic), i pot anul·lar aquesta autorització, quan ho desitgi, dirigint-me a LOPDMONTOLIU .

CONTINGUT DE LA WEB I ENLAÇOS (LINKS)

LOPDMONTOLIU es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a la seva pàgina web, podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a aquests usuaris.
LOPDMONTOLIU I SERVEIS SL no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines Web de tercers a les que es pugui accedir per “links” o enllaços des qualsevol pàgina web propietat de LOPDMONTOLIU.
La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de LOPDMONTOLIU I SERVEIS SL té la finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o reconeixement sobre aquests.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de LOPDMONTOLIU i per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de LOPDMONTOLIU I SERVEIS SL.

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre LOPDMONTOLIU amb els clients o usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdiccions espanyoles.

^